Cum a reacționat Luminița Becali, după ce soțul său a fost acuzat că a înşelat-o cu Tania Budi

Gigi Becali a fost acuzat recent că ar fi înşelat-o pe Luminiţa cu Tania Budi. Finanţatorul de la FCSB a dezvăluit ce reacţie a avut soţia lui în momentul în care a auzit această informaţie pe care o neagă cu vehemenţă.

„A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea.

Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu?”, a spus Becali, citat de RTV.

Controversatul Cristian Rizea susţinea, cu ceva timp în urmă, că Tania Budi ar fi avut o relaţie cu Gigi Becali, în timp ce acesta se afla după gratii. Tania a negat şi ea presupusa relaţia cu patronul celor de la FCSB. Rizea anunţa că aceasta ar fi primit şi o sumă de bani pentru a-l vizita pe omul de afaceri la închisoare.

„Acest om, dacă îi pot spune așa, Cristian Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, susţinea şi Tania Budi.