Cine vor fi nașii de botez ai băiețelului Vulpiței de la Acces Direct

Chiar dacă nu mai sunt prezenți în platoul Acces Direct, Veronica și Viorel păstrează o legătură strânsă cu fanii lor prin intermediul rețelelor de socializare. Vulpița le-a dat o veste bombă internauților, dezvăluindu-le cine vor fi nașii de botez ai băiețelului ei și a soțului său, după ce tânăra din Blăgești a renunțat la alegerea inițială! Tu te-ai fi așteptat la asta?

Puțin timp îi mai desparte pe Veronica și Viorel până vor deveni părinți pentru a doua oară. Așa cum știți, tânăra din Blăgești este însărcinată, urmând să aducă pe lume un băiețel, veste ce i-a bucurat atât pe ei, cât și pe fanii lor. Astăzi, Vulpița de la Acces Direct a făcut o mărturisire ce i-a lăsat pe fani cu gurile căscate, dezvăluind că a renunțat la nașii inițial de botez ai copilului.

Și cum Veronica a demonstrat de fiecare dată că nu ascunde nimic de fanii ei, soția lui Viorel Stegaru a anunțat și cine sunt noii nași aleși pentru fiul lor ce urmează să vină pe lume în doar câteva săptămâni. Astfel, conform spuselor Vulpiței de la Acces Direct, aceștia vor fi niște vecini din satul lor natal, Blăgești, semn că soții Stegaru se înțeleg bine cu consătenii lor.

Cum fericitul eveniment se apropie cu pași repezi, Veronica și Viorel Stegaru urmând să-și strângă băiețelul la piept în doar câteva săptămâni, aceștia fac pregătiri intense, gândindu-se deja cum să-l cheme pe cel mic. După ce au mărturisit că vor ca primul nume să fie Radu, după cel al reporterului de la Acces Direct, Vulpița le-a cerut ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare, mai exact de pe Instagram, iar aceștia s-au conformat imediat și i-au sugerat câteva nume, printre care se numără: Viorel, Marius, Marian, Edy, Andrei sau Matias.