De ce nu îşi vorbesc Mioara şi Petre Roman de 14 ani. Oana Roman a povestit exact ce s-a întâmplat

Cu toate că era femeie în toată firea în momentul în care părinții ei au decis să pună punct unei căsnicii de 33 de ani, Oana Roman nu a reușit să treacă nici până acum peste trauma suferită. Vedeta a dezvăluit de ce nu își vorbesc Mioara și Petre Roman de 14 ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, la singura întâlnire pe care au avut-o după divorț.

Mioara și Petre Roman au trăit împreună la bine, dar mai ales la greu, timp de 33 de ani. După Revoluția din 1989, Oana Roman, fiica lor, a povestit că s-a simțit oarecum abandonată de părinții săi, care își dedicau parcă fiecare strop de energie construirii României post-comuniste, țara în care copila și nepoții lor să trăiască liberi, fericiți. După aproape jumătate de viață împreună, acum 14 ani, cei doi anunțau că divorțează, luând prin surprindere opinia publică. Mai bine de un deceniu mai târziu, Oana recunoaște că încă nu a trecut peste acea traumă, mai ales în condițiile în care, în aceeași perioadă, și ea trecea printr-o despărțire dureroasă, de dansatorul Cornel Păsat, prima sa mare iubire.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana a dezvăluit de ce nu își vorbesc Mioara și Petre Roman de 14 ani. Se pare că divorțul a marcat începutul unui nou capitol pentru fostul premier al României, iar fosta familie nu se mai regăsea în noua sa realitate. Politicianul și-a regăsit rapid fericirea în brațele mai tinerei Silviei Chifiriuc, femeia care l-a făcut și tată de băiat. De atunci, toată atenția lui Petre Roman este dedicată celor doi. Nici Oana nu a mai avut o relație cu tatăl ei, în ultimii ani, iar gândul că nu va mai putea sta niciodată la aceeași masă cu ambii săi părinți nu-i dă pace:

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei’, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

După divorțul de Mioara, Petre Roman a ales să rupă orice formă de comunicare cu fosta lui soție. În ultimii 14 ani, cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, la nunta fiicei lor cu Marius Elisei, însă nici atunci nu au putut să își vorbească. Oana a povestit, emoționată, cât de greu i-a fost să își vadă părinții ignorându-se, în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața ei

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an, mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai OK”, a adăugat Oana Roman, pentru aceeași sursă.