Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Sofia: „Am fost la medici, am făcut analize”

Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile, iar de data aceasta nu din cauza problemelor amoroase. Vedeta este îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale și a lui Victor Slav, Sofia. Micuța și-a făcut analizele, iar mama ei așteaptă cu sufletul la gură rezultatul pentru a găsi un remediu pentru problema care nu îi dă pace.

Bianca Drăgușanu trece prin momente grele! Fiica ei și a lui Victor Slav are probleme de sănătate, iar mama ei este extrem de îngrijorată. Micuța a fost la medic, i s-au făcut analizele de rigoare, iar mama ei așteaptă acum rezultatele pentru a i se putea da micuței un tratament potrivit.

Sofia tușește, iar Bianca Drăgușanu susține că nu se mai poate odihni. Medicii i-au recomandat aerosoli, însă, până acum niciun remediu nu a ajutat-o să-și revină, ceea ce a stârnit o mare neliniște pentru mama ei.

‘Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Bianca Drăgușanu susține că orice alte probleme, speculații sau discuții privind viața sa amoroasă pică pe locul doi, căci cea mai importantă în aceste momente este fiica ei pentru ea. Fosta soție a lui Victor Slav susține că nimin nu o interesează nimic mai tare decât ca fiica ei să se pună cât mai repede pe picioare.

‘Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează’, a mai transmis ea pentru sursa citată.