Oana Sârbu a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Alături de cine și-a petrecut ziua de naștere

Actrița Oana Sârbu a împlinit zilele trecute o frumoasă vârstă, ocazie cu care Alexandru, iubitul ei copil, i-a făcut cel mai frumos cadou. Potrivit Oanei, băiatul și-a spart pușculița și i-a cumpărat mamei sale ceva cu o mare valoare sentimentală. Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr din „Liceenii” și-a sărbătorit aniversarea în compania bunei sale prietene, Anca Țurcașiu.

Oana Sârbu este o îndrăgită cântăreață de muzică ușoară și actriță din România, care a făcut un rol memorabil în seria „Liceenii”. Debutul ei artistic a fost inițial ca și cântăreață, iar în 1985 a câștigat trofeul „Steaua fără nume” și un an mai târziu, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia”. În același an a debutat ca actriță, interpretând-o pe Dana, rol care a creat o adevărată modă. Ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în „Liceenii”.

Frumoasa artistă a ajuns la vârsta de 53 de ani, însă arată cu mult mai tânără. Oana Sârbu are data nașterii pe 13 mai 1968, astfel că este în zodia Taur. Cu ocazia aniversării, actrița din „Liceeni” și-a invitat cei mai buni prieteni pentru a fi alături de ea în această zi minunată. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant de fițe din Capitală. La scurt timp, ea a fost surprinsă în apropierea restaurantului fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Celebra actriță s-a bucurat de prezența persoanelor dragi, rememorând amintiri care i-au făcut viața mai frumoasă. Cu toate astea trebuie să menționăm că invitata de onoare a fost prietena ei, Anca Țurcașiu. Cele două s-au simțit minunat împreună, pozându-se și postând câteva imagini pe rețelele de socializare, pentru a-i bucura pe fanii lor.

Oana Sârbu a strălucit de ziua ei de naștere. Aceasta a fost îmbrăcată într-un costum negru, cu contrast cu o cămașă albă, largă, pe care a purtat-o pe sub sacou. De cealaltă parte, Anca Țurcașiu a purtat o pereche de jeanși evazați, un tricou și un sacou bleu. Invitații Oanei Sârbu au făcut o adevărată ședință foto care a durat minute în șir. Oana a vrut să se asigure că va rămâne cu multe amintiri de ziua ei.

Puțină lume știe că vedeta are un copil, în vârstă de 12 ani, care deja îi calcă pe urme mamei. Alexandru a început deja să studieze pianul și chiar are înclinație spre acest domeniu. Cu toate că a fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Popescu (1989-1993), Alexandru nu este fiul ei natural. Oana Sârbu l-a înfiat pe copil în 2009, pe când se afla într-o relație cu Robert Turcescu, cu care a fost împreună zece ani.

Revenind la recenta aniversare a Oanei Sârbu, aceasta a spus că cel mai frumos cadou l-a primit din partea fiului său. Recent, Oana Sârbu a spus într-o emisiune tv că a fost extrem de emoționată când fiul său și-a spart pușculița pentru a-i cumpăra un cadou. Mai mult, pe lângă cadoul principal, Oana Sârbu a primit de la Alexandru și dulcele ei preferat, și anume ciocolată neagră.

Deși a împlinit 53 de ani, Oana Sârbu are o siluetă de vis, afișându-se mai mereu cu rochii vaporoase, care îi scoate în evidență formele de invidiat. Ca întotdeauna, Oana este o fire pozitivă și pare că nimic nu îi tulbură liniștea. Așa se face că Oana arată mult mai tânără decât este, și asta fără să apeleze la vreun tratament special.

„Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obișnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puțin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineață, cam 30-40 de minute merg în ritm alert și îmi face bine”, declara artista în urmă cu ceva timp. În altă ordine de idei Oana Sârbu se bucură din plin de această frumoasă vârstă, avându-l alături pe Alexandru, minunatul ei copil, care este pasionat de muzică.