Emil Rengle vrea să devină tată. Își dorește să fie cerut în căsătorie

Emil Rengle a decis să vorbească deschis despre viața sa privată, căci știe foarte bine că e un personaj controversat în showbiz. Dansatorul a mărturisit că are planuri mari de viitor, își dorește să se căsătorească, dar vrea să aibă cel puțin și un copil în viitorul apropiat.

Emil Rengle a fost tot timpul un personaj asumat, dar totodată controversat, asta după ce dansatorul a mărturisit care e orientarea sa sexuală. De aici au existat tot timpul întrebări care mai de care, dar iată că abia acum dansatorul a decis să răspundă și să lămurească curioșii în privința vieții sale amoroase.

În cadrul unui interviu, Emil Rengle a fost întrebat dacă și-ar dori să se căsătorească, iar dansatorul a mărturisit că ar vrea să se întâmple asta în viața sa.

El a precizat că își dorește atât să ceară pe cineva, dar și să fie cerut, iar nunta vrea să fie una diferită, în natură, nu la starea civilă.

”Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a spus Emil Rengle pentru Viva.ro.

Mai mult de atât, Emil Rengle a mărturisit că își dorește și copii, iar el a precizat că ar vrea ca până la vârsta de 35 de ani să aibă măcar un copil.

Dansatorul precizează că iubește foarte mult să stea în preajma copiilor, iar el lucrează cu aceștia și se simte foarte bine în compania lor.

”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei”, a mai zis Emil Rengle pentru sursa citată.

Iubește Emil Rengle?
Viața amoroasă a lui Emil Rengle a fost tot timpul discutată, însă dansatorul spune că există o persoană cu care își împarte zilele și nopțile, dar și momentele bune și mai puțin bune.

Dansatorul precizează că e înconjurat tot timpul de oameni buni în viața sa, iar pentru el acest lucru e cel mai imporatant.

”Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”, a mai zis el.