De ce s-au dușmănit Huidu și Morar timp de 10 ani? Ce poreclă rușinoasă îi pusese Cârcotașul: „Îmi spuneai Mihai Măgar….”

Mihai Morar l-a avut, recent, ca invitat la podcastul „Fain și Simplu” pe Șerban Huidu, după 10 ani în care cei doi erau „dușmani” declarați. Mihai Morar a dezvăluit cum l-a poreclit „Cârcotașul”. Și acum apelativul folosit de Huidu îl scoate din minți!

Mihai Morar a denumit episodul cu Șerban Huidu: „PODCASTUL ÎMPĂCĂRII, DUPĂ 20 DE ANI”.

Mihai Morar: „Ne-am certat până la isterie!”
Realizatorul de radio a decis, însă, să îngroape securea războiului cu cârcotașul Șerban Huidu, care i-ar fi făcut zile fripte la începutul carierei sale, invitându-l la podcastul său.

„PODCASTUL ÎMPĂCĂRII, DUPĂ 20 DE ANI. E prima noastră întâlnire față în față. Timp de 10 ani am fost cei mai mari dușmani, dar îmi dau seama acum că am fost doar cei mai buni adversari.

Ne-am certat pe frecvențele radio până la isterie, dar mi-am dat seama acum că nu am fost certați niciodată. Ne-am luptat la cuțite în FM în fiecare dimineață, dar niciodată nu ne-am lovit când am fost la pământ.

Și mă bucur că am putut avea această întâlnire deschisă, sinceră. Chiar și acum, când am încetat să ne mai luptăm și am ajuns să ne respectăm. Așa cum doar marii adversari se respectă”, a scris Mihai Morar, pe contul său de socializare.

Morar și Huidu, dușmani mai bine de un deceniu!
Cei doi au dezvăluit, în cadrul podcastului, că în urmă cu 20 de ani erau rivali, fiind amândoi oameni de radio.

Morar a recunoscut că a avut nevoie de ceva timp pentru a-și face curaj să-l sune pe Șerban Huidu și să-l invite la podcastul său.

Și Șerban Huidu, vechiul rival al lui Mihai Morar, a avut o mare surpriză când a văzut apelul de la acesta, dar i-a acceptat pe loc invitația.

„Am așteptat foarte mult timp să fac invitația asta. A durat până să-mi fac curajul să-l invit la podcast. Voiam de mult să mă așez la o poveste cu Șerban Huidu, mai ales că, într-un fel sau altul, poveștile noastre de viață, de carieră, au mers în paralel.

Nicodată nu s-au intersectat, dar în paralel am tot trăit. Foarte puțini oameni în viața mea am întâlnit care să iubească radioul cu atâta patimă cum îl iubești tu”, a spus Mihai Morar, în podcastul Fain și Simplu.

„Recunosc că eu am fost și mai mirat. Am zis: <>Așa i-am și răspuns: <>E adevărat că nu ne-am intersectat, dar ani și ani de zile am fost competitori, ne-am respectat, ne-am porcăit, chiar nu contează asta!

Până la urmă, rămâne povestea! Și povestea e o poveste frumoasă cu și despre radio!”, a spus și Șerban Huidu.

Cum îl poreclise Huidu pe Morar?! Îl scoate și acum din minți!
Morar a ținut totuși să-l înțepe și el pe Huidu, aducându-i aminte ce poreclă îi pusese, poreclă ce-l scoate din minți și în prezent.

„Îți mai aduci aminte cum îmi spuneai? Îmi spuneai Mihai Măgar! Buzdugan și Măgar, așa ne strigai.

Țin minte că m-am supărat așa de tare odată când te-am auzit zicându-mi așa că am aruncat cu centrala telefonică de lângă mixer și am spart peretele de la radio de nervi ce aveam!

A intrat directoarea de la radio și mi-a zis: vezi că nu-mi doresc un al doilea Huidu aici!”, a dezvăluit Mihai Morar, în podcastul Împăcării.

Vădit încurcat, Cârcotașul i-a replicat lui Morar:

„M-ai supărat tu cu ceva, că nu-ți ziceam așa degeaba”, a spus Huidu.

Cum l-a atacat Morar pe Huidu? „Intri în studioul Radio Contact, îl distrugi și îți lansezi radioul”
Anul trecut, Mihai Morar povestea, tot într-un podcast, că Șerban Huidu a încercat să-i strice cariera în radio.

Prezentatorul de la Radio Zu l-a acuzat atunci pe Șerban Huidu că a distrus „Radio Contact” pentru a-și lansa propriul radio.

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Respect pentru tot ce a făcut în radio și cu „Cronica Cârcotașilor”. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva dărâmând. Intri în studioul Radio Contact, îl distrugi și îți lansezi radioul. Nu cred în asta ”, a spus Morar, la acel moment.