Cine este Emanuel, soțul Alexandrei Stan. Cum l-a cunoscut artista pe bărbatul căruia i-a spus „Da”

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret, când fanii nici nu știau că are iubit. Artista a fost discretă în ceea ce privește viața amoroasă până acum, când a făcut dezvăluiri despre relația și mai nou căsnicia sa. Cei doi au ajuns la altar după doar câteva luni de relație. Din postura de clientă-consilier de dezvoltare personală, relația lor a devenit din ce în ce mai profundă și și-au recunoscut unul altuia sentimentele de dragoste. Nu au stat prea mult într-o relație de tip iubit-iubită, pentru că au știut că sunt suflete pereche, așa că au devenit soț și soție.

Întrebată de revista ViVA! cine este Emanuel, Alexandra Stan nu a mai contenit din a enumera o serie de calități. :

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a declarat Alexandra Stan.

Relația lor a început prin a fi mai întâi profesională, pentru că Emanuel a consiliat-o în materie de dezovoltare personală.

„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a mărturisit artista, pentru sursa citată anterior.

Alexandra a dezvăluit că Emanuel a fost cel care a făcut primul pas, deși și ea îi împărtășea sentimentele:

„El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi”, a declarat Alexandra Stan.

Tot Emanuel a fost cel care a spus și primul „Te iubesc”, iar aceste cuvinte au făcut-o pe Alexandra Stan să se simtă detensionată, pentru că avea aceleași sentimente pentru bărbatul căruia i-a spus „da”.

Vedeta a mărturisit că la început Emanuel a ținut la profesionalismul relației pe care o avea cu o clientă, însă dintr-o prietenie a rezultat ulterior o nuntă.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a declarat Alexandra Stan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)