De ce a ales Meghan Markle să stea acasă

Palatul Buckingham a anunțat că înm.0rm.@ntarea Prințului Philip va avea loc sâmbăta viitoare, 17 aprilie 2021, la Castelul Windsor, unde vor participa doar 30 de invitați. Soţul reginei Elisabeta a II-a, a m..|_|rit la vârsta de 99 de ani, iar vesea a fost una dureroasă pentru toată lumea, mai ales pentru cei care l-au cunoscut și apreciat.

Un purtător de cuvânt al Palatul Buckingham a dezvăluit că Prințul Harry va lua primul avion din SUA pentru a participa la ceremonia bunicului său, însă Meghan Markle este nevoită să stea acasă.

Meghan Markle nu poate participa la  înm.0rm.@ntarea soţului reginei Elisabeta a II-a pentru că a fost sfătuită de către medic să nu călătorească cu avionul. Aceasta este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar zvorul lung ar putea să îi afecteze sarcina, lucru pentru care este nevoită să stea acasă, relatează thedailybeast.com.

Soția Prințului Harry și-a dorit extrem de mult să participe la această ceremonie importantă, însă situația nu îi permite, iar soțul său o să urmeze toate regulile de călătorie impuse de pandemia de noul Coronavirus. Mai mult decât atât, acesta va trebui să stea și într-o carantină de 5 zile atunci când va ajunge în Marea Britanie.

Prințul Philip a fost internat în luna februarie la spital, după ce s-a simțit rău. Ulterior, la începutul lunii martie, acesta a fost transferat la Sf. Bartolomeu, un spital specializat în îngrijirea cardiacă, pentru teste și investigații care au arătat că Prințul Philip a trebuit să fie supus unei operații pe cord. Casa Regală Britanică nu a oferit atunci prea multe detalii despre starea de sănătate a Prințului, precizând doar că intervenția chirurgicală a avut succes.