Prețul uluitor cerut de Simona Halep pentru 3 nopți de cazare în apartamentele sale din Mamaia

Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din lume. Originară din Constanța, sportiva nu a ratat oportunitatea de a investi în imobiliare. Așa că o parte din banii câștigați din sportul de performanță i-a redirecționat în afaceri. Dacă doriți să aflați care este prețul uluitor cerut de Simona Halep pentru 3 nopți de cazare în apartamentele de la Mamaia, nimic mai simplu.

Este de ajuns să apelați la orice aplicație de profil. Acolo aflați care sunt sumele solicitate pentru locuințele de lux construite chiar pe malul mării Negre.

Apartamentele construite de familia Halep sunt la mare căutare printre turiștii din România. Disponibilitatea acestora pentru perioada de vârf a sezonului estival este limitată. Doar cu un mare noroc te poți caza aici în iulie și august, atunci când românii iau cu asalt litoralul. Prețurile percepute pentru închirierea acestor apartamente sunt uluitor de mici.

Dacă ne gândim la sumele care se vehiculează în acest interval de timp în stațiunile de pe malul mării, vom ajunge la concluzia că pentru a sta în apartamentele Simonei Halep de la Mamaia Nord nu trebuie să cheltuiești o avere.

Concret, pentru 3 nopți de cazare la unul dintre studiourile construite de Simona Halep și familia sa, un cuplu trebuie să scoată din buzunar maximum 1500 de lei. Așa cum se întâmplă de obicei, prețurile variază în funcție de perioada în care se fac rezervările. Spre sfârșitul sezonului, același număr de nopți în apartamentele Simonei Halep scade simțitor, ajungând la 975 lei.

Cu ajutorul celor din familia sa, Simona Halep este un jucător important și în piața imobiliarelor. Constănțeanca are investiții majore în mai multe zone turistice din țară. Aceste locuințe îi aduc un venit stabil și suplimentar celui obținut din tenis.

În afara Complexului Lotus, din Mamaia Nord, Simona Halep mai deține imobile și la Poiana Brașov, iar de curând a mai achiziționat un teren considerabil și la Snagov, pe malul lacului.

În mod evident, aceste afaceri sunt administrate de apropiații Simonei Halep, care se ocupă de bunul mers al lucrurilor. Tatăl, fratele, unchii și verii jucătoarei de tenis sunt persoanele abilitate să monitorizeze ce se întâmplă cu investițiile marii sportive a României.

De curând, Simona Halep și logodnicul său, Toni Iuruc, s-au mutat în vila pe care și-au recondiționat-o și care se află într-unul dintre cele mai luxoase cartiere ale Capitalei, respectiv Cartierul Primăverii.