Fulgy, gest neașteptat față de o brunetă celebră din showbiz

Mereu naturală, aranjată impecabil și pusă pe distracție, asistenta TV este persoana de care ai nevoie în fiecare dimineață ca să te încarce pozitiv pentru întreaga zi.Fulgy nu mai contenește să uimească prin acțiunile sale. Recent, acesta și-a manifestat interesul față de Andra Volos, fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Ce-i drept, tânăra este foarte frumoasă și atrăgătoare, iar săgeata lui Cupidon pare că l-a lovit pe Fulgy, care încearcă să-i atragă atenția Andrei.

Fulgy nu se lasă și își dorește să uimească din nou pe toată lumea. De când a izbucnit scandalul cu dr.og.uri, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani atrage din ce în ce mai mult atenția. De data aceasta, tânărul și-a manifestat interesul față de Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, de la Kanal D, și fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Nimeni nu poate nega faptul că Andra Volos este o femeie frumoasă și foarte atrăgătoare, care, cu siguranță, frânge inimile multor bărbați. Printre cei cărora le-a atras atenția fosta concurentă de la Puterea Dragostei se numără și Fulgy, care încearcă să o facă să-l remarce.

În urmă cu câteva zile, Andra Volos a publicat o fotografie pe Instagram. Aceasta era îmbrăcată cu un compleu lejer format dintr-o cămașă și pantaloni de culoare nude, de același material. Ei bine, printre cei care i-au lăsat comentariu Andrei Volos la respectiva fotografia s-a numărat și Fulgy. Acesta i-a scris un mesaj pe jumătate în spaniolă și pe jumătate în română.

Fulgy i-a transmis Andrei Volos că și-ar dori să o cunoască în fiecare zi.

„Domnișoara se ascunde foarte mult, cunoscu-te-as zi de zi’, i-a transmis Fulgy Andrei Volos.

Fulgy a trecut prin clipe cum.plite și a vorbit deschis despre ele, amintind chiar despre un episod în care a stat le.gat de pat. Acesta le-a transmis tuturor să nu cons.ume subs.tanțe int.erzise niciodată.

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă dro.gați pentru că Dumnzeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu dro.g.ați. Spuneți NU dro.gur.ilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei.

Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului ab.uziv de dr.og.uri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii le.g.at 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună‘, a transmis Fulgy.