Câți bani a câștigat Zanni la Survivor. Suma depășește așteptările tuturor

Puțini sunt cei care știu câți bani a câștigat Zanni, la Survivor România. Deși multe persoane s-ar fi așteptat ca singura miză să fie premiul cel mare, în valoare de 50.000 de Euro, s-a aflat suma care i-a intrat săptămânal în conturi lui Zannidache, iar cifrele sunt uriașe!

După ce Zanni a luptat vreme de șase luni în Republica Dominicană, tânărul a câștigat Survivor România și a intrat în posesia marelui premiu de 50.000 de Euro. Totuși, trebuie să remarcăm faptul că, în conturi, tânărul va primi mai puțini bani și după ce se scad taxele, rămâne cu 45.000 de Euro. Totuși, dacă vă întrebați câți bani a câștigat Zanni pentru fiecare săptămâna petrecută în condiții greu de imaginat, vă spunem că suma este mare.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Zanni ar fi câștigat, în fiecare săptămână în care a participat la Survivor, 1.000 de Euro. Astfel, tânărul a petrecut 26 de săptămâni în Dominicană, fiind cel mai longeviv concurent de la Survivor România. După un calcul simplu, deducem că Zannidache a primit 26.000 de Euro pentru cele 26 de săptămâni în care a făcut parte din show și, potrivit Playtech.ro, a plecat acasă cu nici mai mult nici mai puțin de 71.000 de Euro, obținuți în șase luni.

Astfel, după ce s-a aflați câți bani a câștigat Zanni la Survivor, tânărul a mărturisit că își dorește să își cumpere un apartament. În prezent, locuiește la cămin, dar are de gând să își ia propria casă, pe care să o amenajeze și decoreze alături de internauții care l-au susținut vreme de șase luni, în competiția de la Kanal D.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni’, a transmis Zanni.