Laurențiu Reghecampf Jr., despre zvonurile divorțului părinților

Zilele acestea, Laurențiu Reghecampf (45 de ani) se află împreună cu un grup de prieteni apropiați într-o vacanță, în Grecia. Reghecampf a fost, astfel surpins în compania unei domnișoare brunete misterioase care stătea mereu în preajma lui.

În tot acest timp, Anamaria Prodan (38 de ani) s-a dus în Dubai pentru a sta cât mai departe de zvonurile apărute în ultimele săptămâni potrivit cărora ea și antrenorul ar divorța.

Recent, fiul Anamariei și al lui Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr., care este în Dubai cu mama sa, a reacționat cu privire la aceste zvonuri postând în mediul online câteva poze din vacanță și cuvintele următoare: “Nu oferi a doua șansă!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurentiureghecampfjr

Reghecampf Jr. a făcut și o primă declarație legată de presupusul divorț dintre părinții săi, explicând că totul este o minciună.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la mo.arte”, a transmis Laurențiu Reghecampf Jr., potrivit playtech.ro.