Ce pensie are Jean Paler

Jean Paler are 68 de ani și de-a lungul anilor s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Artistul urcă în continuare pe scenă, susține spectacole chiar pe Litoral. A declarat că nu se poate întreține din pensia pe care o primește lunar, așa că mai câștigă bani la diversele evenimente la care e invitat.

În anul 2018, Jean Paler declara într-un interviu că pensia pe care o primește lunar e în valoare de 840 de lei. După anumite măriri, a ajuns la suma de 920 de lei.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus acesta pentru click.ro. Artistul a recunoscut acum că dacă ar fi avut o pensie mai mare ar fi fost mai liniștit.

„Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a declarat acesta pentru impact.ro.

„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini.

Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler.

Așadar, în această perioadă, el se află pe Litoral, distrând turiștii în spectacolele desfășurate pe scenele Teatrelor de Vară și realizate de celebrul impresar Bebe Mihu.

„Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria”, a precizat Jean Paler pentru aceeași sursă.

În ultimii ani, artistul s-a confruntat cu serioase probleme car.diace.

„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibri.laţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibri.lator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a spus Jean Paler.