Reacția neașteptată a Loredanei Groza, după ce un fan i-a spus că e ”artificială”! Cum i-a răspuns vedeta

Loredana Groza a publicat mai multe fotografii pe pagina sa de socializare, iar aceasta e din nou în centrul atenției după ce s-a afișat complet transformată. Bineînțeles, criticile nu aveau cum să nu apară, iar vedeta a avut o reacție neașteptată și i-a răspuns unuia dintre fani.

Loredana Groza face ce face și mereu e în centrul atenției, iar de această dată în urma unor fotografii cu ea în care apare cu un look cu totul diferit, motiv pentru care nu doar că a primit o mulțime de aprecieri, dar nici criticile n-au ocolit-o.

Unul dintre fani i-a spus că este foarte artificială și se întreabă dacă nu cumva aceste schimbări au interventit și asupra spiritului, însă iată că Loredana Groza i-a răspuns așa cum nimeni nu se aștepta.

Vedeta spune încă o dată că nu este vorba despre nimic artificial și că nu a intervenit cu nimic, iar spiritul și corpul ei eu rămas aceleași ca și înainte.

”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”, i-a spus Loredana Groza fanului.

Deși a depășit vârsta de 50 de ani, Loredana Groza pare a fi mai tânără de la o zi la alta, asta deoarece vedeta are foarte mare grijă de corpul ei și felul în care arată, ea surprinzând de fiecare dată cu apariții care mai de care.

Totuși, ea a ținut să mărturisească într-un interviu acordat pentru Antena Stars că nu a intervenit în niciun fel asupra corpului său, că nu are nicio intervenție estetică și nici că s-ar fi operat, însă a ținut să spună că nu este împotriva acestui aspect.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.