Gabriela Cristea, taxată pe internet de fani. Ce gafă ar fi făcut prezentatoarea tv

Gabriela Cristea a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, unde fanii au observat un detaliu cu privire la aspectul ei și au taxat-o instant. Deși este mereu atentă la aspectul ei și are grijă ca aparițiile sale să fie mereu la înălțime, iată că prietenii virtuali de pe Instagramul ei au remarcat faptul că prezentatoarea nu era vopsită și i-au scris mai multe comentarii.

Vedeta, care este în momentul de față prezentatoarea rubricii „Mireasa. Urzeala soacrelor”, a pierdut din vedere faptul că părul i-a crescut și, neavând timp pentru a se vopsi, ea a apărut în emisiune în acest mod. Un fan de-al ei a observat acest aspect și i-a scris imediat: „Mai vopsește-te la păr”, i-a scris internautul.

Iată fotografia care a creat controverse pe Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela nu a băgat de seamă mesajul acesteia, semn că este un detaliu mult prea mic ca ea să ia atitudine. Deși nu se observă prea tare, iată că fanii au remarcat și au taxat-o pentru acest lucru și i-au scris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 41 de ani, și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.