Ioniță de la Clejani, primele declarații oficiale după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

Invitat în cadrul emisiunii “La Măruță” împreună cu soția lui, Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații despre Fulgy, după ce s-a spus că l-a reclamat la Poliție în urma amenințărilor pe care le-a făcut pe YouTube. Celebrul artist a subliniat că noile informații apărute despre fiul său nu sunt adevărate și a făcut dezvăluiri despre comportamentul nepotrivit al acestuia din ultimele zile.

Ioniță de la Clejani a subliniat că nu și-a reclamat propriul fiu la Poliție, așa cum s-a anunțat, de fapt, într-un comunicat oficial dat de oamenii legii. În plus, el a dezvăluit că Fulgy a recurs la toate trucurile din ultima vreme, pentru că și-a dorit să atragă atenția asupra lui și, totodată, s-a inspirat din viața starurilor din SUA – este vorba despre surorile Kardashian, Cardi B și Snoop Dogg.

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasic, nimeni nu a vorbit despre el.

(…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a precizat cunoscutul artist în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță.

Ulterior, tatăl lui Fulgy a mai spus: “Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….

Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”.

În planul său controversat de promovare, Fulgy a am.e.nințat mai multe persoane publice, iar printre acestea se numără: Antonia, Alex Velea, Bianca Drăgușanu și, viitorul ei soț, Gabi Bădălău.

La finalul interviului, Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat, în premieră, alături de taraful lor cea mai nouă piesă, “BADGYAL”, la care au colaborat alături de Connect-R.