O femeie a jignit-o si i-a spus ca este batrana si nelinistita! Raspunsul Gabrielei Cristea trebuie sa fie o lectie pentru multe femei:

Gabriela Cristea se numără printre vedetele de la noi care le răspunde internauților la comentarii fie ele pozitive sau negative…

Așa s-a întâmplat în această după-amiază, când o femeie i-a spus în mod indirect prezentatoarei că este bătrână.

Îndrăgita vedetă i-a dat imediat replica, iar comentariul ei i-a inspirat pe mulți dintre cei care l-au citit. De altfel, acesta a strâns numeroase like-uri.

Spiritele s-au aprins pe Instagram, după ce Gabriela Cristea a postat selfie-ul de mai jos, la descrierea căruia a așternut următoarele gânduri:

“Tânără și neliniștită! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii”. Printre primii care au reacționat a

fost și soțul vedetei: “@bygabrielacristea Iubi, dar ce te neliniștește? 🙈 Spune-mi mie și rezolv!🤗✌🏼💪🏼”.

Prezentatoarea s-a amuzat și i-a răspuns într-un alt comentariu cu o declarație de dragoste: “@taviclonda, love u (n.r.: Tavi Clonda, te iubesc)”.La scurt timp timp de la acest moment frumos, Gabriela Cristea a fost “înțepată” de Roxana, o femeie care a trecut de prima tinerețe, potrivit profilului ei de Instagram.

Aceasta i-a lăsat următorul comentariu răutăcios: “Neliniștita poate…. dar tânără, nu prea…😁”, iar prezentatoarea i-a dat o replică motivațională pentru mulți: “Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”.