Din păcate avem o veste TRISTĂ! S-a stins din viața și mama celor doi copii

Mama celor doi copii de o lună și trei ani, care au m.urit alături de tatăl său în accidentul cumplit de la Hârlești, din Bacău, s-a stins și ea din viață la spital. Autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un camion, fiind aruncat în afara carosabilului.

Tragedie fără margini în Bacău. Tatăl împreună cu cei doi copii ai săi, de o lună și trei ani au m.urit, după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un camion. Mama copiilor ajunsese în stare gravă la spital, însă, din păcate s-a stins după 24 de ore.

Tatăl împreună cu cei doi copii au m.urit, însă mama copiilor suferise răni multiple și a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii i-au declarat în această dimineață d.ecesul.

Tatăl copiilor a declarat că plecase câteva minute de acasă și mergeau la Roman, ca să scoată o sumă de bani de pe card. Autoturismul a ieșit de pe un drum secundar în șoseaua europeană, iar șoferul nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de către un camion.

Bebelușul fusese botezat în urmă cu trei săptămâni, acesta a fost găsit de medici în stare critică, însă a de.cedat în ambulanță în drum spre spital. Băiețelul în vârstă de trei ani și tatăl lor au m.urit pe loc.

Accidentul s-ar fi produs din cauza tânărului de 23 de ani, deoarece acesta nu ar fi acordat prioritate camionului.

Medicii au ajuns la fața locului și au început să facă manevrele de resuscitare, dar din păcate, au fost nevoiți să declare dece.sul a trei persoane din autoturism. În mașină se afla o familie cu tatăl de 23 de ani, mama de 23 de ani și cei doi copii de o lună și trei ani, scrie spynews.ro