Iuliana Marciuc povesteste despre relatia cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc si Adrian Enache traiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasa. Desi nu sunt casatoriti, cei doi se iubesc inca la fel de mult ca in prima zi.

Au un baietel impreuna, au avut casnicii diferite, dar nimic nu a putut sa stea in calea fericirii lor. „Nu ai cum sa te saturi de Adrian Enache. A fost foarte greu la inceput. De Sarbatori era o zi la mine, o zi la sotie. Eu am divortat pentru ca nu puteam sa traiesc la infinit intr-o relatie de compormis.

Nu imi era suficient genul de relatie pe care sotul meu mi-o oferea. N-am divortat pentru el. Oricum, noi ne-am indragostit la prima vedere. Noi ne gandim ca o sa ajungem sa imbatranim impreuna, dar depinde de noi daca reusim acest lucru.”, a spus Iuliana la WOWbiz.

Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere desi le-a luat ceva timp pana au recunoscut. Iuliana a fost cea care a facut primul pas, dar nu se astepta ca vor petrece atat timp impreuna.

„Eram la mare, era vara, era cald si am strigat dupa el pe plaja. La inceput am vorbit mult, dar era doar o prietenie. Ne intrebam daca apucam iarna sa ma vada si el mai imbracata. Si uite asa au trecut 27 de ani. Ma alinta si imi zice papusa, dar asa le spune tuturor”, a spus Iuliana despre modul in care l-a cunoscut pe Adrian.