Cristina Siscanu face dezvaluiri despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt casatoriti din 2011 si au impreuna o fetita, pe nume Petra. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat inainte un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, in urma caruia au rezultat doi copii, Stefania si Filip.

Madalin Ionescu a castigat in instanta custodia celor doi copii ai sai, insa, se pare ca sotia sa nu si-a dorit niciodata nimic mai mult sau, cel putin, asta lasa sa se inteleaga atitudinea rece si rezervata pe care o afisaza in relatia cu acestia. Ei bine, atributiile de mama i-au revenit Cristinei Siscanu, care s-a ocupat cu bucurie de cresterea si educatia copiilor sai vitregi.

Jurnalista a facut niste dezvaluiri teribile, atat despre problema grava de sanatate cu care se confrunta Filip si traumele traite de acesta, cat si despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu in cadrul emisiunii sale online, „Cristina Siscanu Show”: „“E frumoasa viata cu toti cei trei copii, Stefania, Filip si Petra. Nu este usor pentru noi insa, ca intreaga responsabilitate este pe umerii nostri.

Eu si Madalin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emotionala a Stefaniei si a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Ii vede pe Stefania si pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relatia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu. Nici nu mai are sens sa discutam despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se vad de patru-cinci ori pe an undeva in oras”, a declarat Cristina Siscanu, potrivit wowbiz.ro.