Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la petreceri, după ce s-a îmbolnăvit. A cântat alături de Ioniță în weekend

Celebra artistă Viorica de la Clejani are Co.vid-19. Vedeta este internată, în aceste momente, la Institutul Matei Balş din Capitală, fiind diagnosticată cu Sa.rs-COV-2, virusul care a dat peste cap lumea. Deoarece cântăreața avea mai multe spectacole de susținut în weekend, Viorica a fost înlocuită de o solistă la fel de celebră. Despre cine este vorba. Citește în continuare pentru a afla cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la petreceri, după ce s-a îmbolnăvit.

Vestea că Viorica de la Clejani a fost transportată de urgență la spital a șocat showbiz-ul românesc. Artista a ajuns pe mâna medicilor, deoarece nu se simțea bine. În urm testării, s-a aflat că este infectată cu noul coron.avirus. Din cauza stării sale de sănătate, cineva a trebuit să îi ia locul la evenimentele pe care taraful Ioniță de la Clejani le avea deja plănuite. Iată cine a înlocuit-o pe interpretă în concerte.

Soția lui Ioniță de la Clejani se află internată, în aceste momente, la Institutul Matei Balş din Capitală, fiind diagnosticată cu COV.ID-19. Din fericire, artista nu este în stare gravă, potrivit spuselor ei.

În timp ce Viorica primește tratament pentru a se vindeca de coronavirus, Ioniță de la Clejani cântă cu altcineva pe scenă. Este vorba chiar de Marga, fata celor doi. Așadar, pe artistă a înlocuit-o chiar fiica ei, Margherita de la Clejani.

Așadar, Viorica de la Clejani a fost înlocuită de fiica ei, Margherita, care o perioadă destul de lungă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor. Ei bine, dacă mama sa nu se simte tocmai bine, blondina a fost nevoită să urce pe scenă și să îi încânte și distreze pe spectatori.

Margherita de la Clejani a urcat pe scenă în locul mamei sale celebre și a cântat zeci de minute în șir piesele deja consacrate ale tarafului de la Clejani. Pe tot parcursul prestației, Ioniță de la Clejani a sorbit-o din priviri pe fiica lui, semn că este tare mândru de aceasta.