Nu 3, ci 4 copii! Din nou, mama! Anunt surpriza facut de Mirela Vaida despre sarcina si bebelus!

Mirela Vaida se bucură de o familie numeroasă cu trei copii, dar prezentatoarea de la Acces Direct vrea să devină mamă și pentru a patra oară. Vedeta a mărturisit într-un interviu că ea și soțul său se gândesc tot mai des să fie din nou părinți.

Deși are deja trei copii, o fetiță și doi băieți, Mirela Vaida nu vrea să se oprească aici, iar prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că își dorește să mai devină încă o dată mamă.

Vedeta a precizat într-un interviu că planul său e ca până la vârsta de 40 de ani să aibă patru copii, iar acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând, după câte dă de înțeles vedeta. Ea a precizat că își dorește foarte mult să mai aibă o fetiță și deja s-a gândit și la numele pe care aceasta îl va purta.

”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru OkMagazine.ro

Prezentatoarea de la Acces Direct spune că și cei trei copii ai săi își doresc să mai aibă încă o surioară, iar micuții se gândesc și ei de asemenea la locul unde cea mică va dormi și la momentul în care va crește și se vor putea juca cu ea.

Mirela Vaida a mărturisit că lasă lucrurile să vină de la sine, însă a mai spus că și-ar dori să mai aștepte până anul viitor în ceea ce privește o eventuală sarcină.

”Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.