Cristi Borcea, gest de milionar. Cui i-a donat un Maybach: ”Nu mă simțeam bine în el”

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi în țară, acesta deține o avere fabuloasă. Milionarul a declarat că nu este pasionat de mașini, chiar dacă are afaceri în agricultură și turism. Iată cui i-a donat un bolid de lux!

Fostul șef de la Dinamo este unul dintre cei mai bogați oameni din România, iar de-a lungul timpul a investit foarte multe în afaceri. Așadar, pe lângă averea pe care acesta o deține, milionarul a declarat că nu este pasionat de mașini, chiar dacă are în acest moment afaceri în domeniul agriculturii și turismului.

Afacerile pe care le are, atât în România, cât și în afara țării i-au adus milioane de euro în conturi. Fostului acționar de la Dinamo îi place să-și țină lucrurile personale departe de lumea presei, însă acesta a precizat mașinile pe care le-a avut în tot acest timp. Mașinile nu reprezintă o pasiune pentru el, iar autoturismele pe care îl conduce trebuie să aibă un confort sporit pentru el.

Recent, Cristi Borcea a cumpărat o mașină de lux pe care i-a dăruit o lui Gigi Nențoiu, fost acționar la Dinamo, pentru că nu se simțea bine în ea.

„Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și I l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduce eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.