Nicoleta Luciu si-a facut bagajele si s-a mutat: „Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag”

Nicoleta Luciu s-a mutat! Frumoasa actriță a făcut anunțul pe rețelele de socializare, reușind să-i ia pe toți prin surprindere!

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, alegând să se ocupe exclusiv de familie, în speciale de creșterea copiilor săi, artista continuă să aibă o mulțime de fani în mediul online, loc în care este de altfel foarte prezentă.

Așadar, vedeta își ține admiratorii la curent cu fiecare noutate din viața ei. De curând, Nicoleta Luciu i-a anunțat pe internauți că a luat o decizie importantă, aceea de a se muta.

Mai exact, Nicoleta Luciu a postat pe pagina ei de Facebook mai multe imagini cu fosta ei locuință. În dreptul acestora, frumoasa actriță a ținut să sublinieze faptul că a hotărât să se mute alături de întreaga familie într-un oraș nou, lăsând în urmă un apartament în care au trăit foarte multe experiențe frumoase.

Vedeta a făcut anunțul pe Internet
Totodată, Nicoleta Luciu a transmis pe rețeaua de socializare că își pune apartamentul la vânzare, făcând promisiunea că cei care îl vor cumpăra vor fi foarte mulțumiți de alegerea făcută.

Din spusele sale se pare că Nicoleta Luciu a fost foarte atașată de locuința sa, numindu-și apartamentul „ceva drag sufletului meu”.

„Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…”, a scris Nicoleta Luciu pe Instagram.

La scurt timp, postarea vedetei a adunat deja o mulțime de reacții și comentarii, semn că nu va dura foarte mult până ce apartamentul va avea noi proprietari.