Cristi Borcea, cuplu șoc cu Adelina Pestrițu: „E iubirea vieții mele!”

Cristi Borcea ar trăi o experiență amoroasă extraconjugală cu Adelina Pestrițu, anunță jurnalistul Liviu Alexa. Liviu Alexa, care deține mai multe publicații în Cluj, este și unul dintre liderii locali ai PSD-ului și este conectat la cele mai importante personaje din România.

Conform acestuia, mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-ar îndrepta către un final nedorit de nimeni și deja în viața fostului acționar al lui Dinamo ar exista o altă femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Adelina Pestrițu, una dintre personajele aflate în mare vogă în lumea influencerilor. Fostul patron de la Dinamo și-ar fi asigurat deja un loc important în viața noii sale cuceriri.

Noua „victimă” a lui Cristi Borcea ar fi Adelina Pestrițu
Omul de afaceri s-a retras aproape complet din viața publică după ce și-a ispășit pedeapsa la Rahova. El a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a schimbat stilul de viață și că acum vrea să fie cel mai bun soț și tată alături de Valentina Pelinel.

După cum știe deja toată lumea, Valentina Pelinel și Cristi Borcea aveau o relație încă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristian Boureanu și el cu prima soție, Mihaela Borcea. Se pare că pentru fostul patron de la Dinamo relația cu actuala soție s-a consumat deja, iar Adelina Pestrițu ar fi noua sa pasiune.

Cristi Borcea spune prin „târg” că Adelina Pesrițu este: „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”, potrivit jurnalistului Liviu Alexa într-un material de pe site-ul strictsecret.ro .

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Steblea
Se zvonește că relația cu fosta vedetă de televiziune nu ține cont de niciun mariaj, așa cum ne-a obișnuit până acum Cristi Borcea. Adelina Pestrițu este căsătorită din 2019 cu Virgil Șteblea, bărbatul alături de care are o fetiță.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”.

Cristi Borcea este cunoscut pentru că obișnuiește să le ofere femeilor din viața lui sume importante de bani sau bunuri.

Cristi Borcea are o tactică foarte bine definită pentru a cuceri femei, altfel n-ar fi avut cum să aibă 9 copii cu patru femei diferite. De menționat este faptul că dintre acestea doar una nu i-a fost soție, avocata Simona Voiculescu. Revenind la modul de abordare a fostului patron al „câinilor roșii”, acesta își cucerește victimele cu buchete uriașe de flori și telefoane insistente până când i se acordă atenție.

De-a lungul timpului, printre cuceririle lui Cristi Borcea s-ar fi numărat Dana Săvuică, Sorana (ex A.S.I.A), Ramona Bujdoiu, Sonia Trifan, Andreea Moroita, Daniela Crudu și probabil multe altele care au rămas la secret.

Denise Rifai este un exemplu de femeia care a reuși să-i spună „pas” marelui cuceritor și să nu fie încântată de conturile lui sau de promisiunile unei eventuale căsnicii.

LancetGate: „Scientific Corona Lies” & Big Pharma Corruption – Hydroxychloroquine Versus Remdesivir anabola steroider tabletter det finns 271 nya vacciner i big pharmas pipeline