Câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

După ce au ales să meargă pe căi diferite s-a aflat câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița” din anul 2014. În urma relației pe care au avut-o a rezultat un băiețel pe nume David.

Imediat după ce s-au separat, după cum prevede legea, părintele trebuie să „cotizeze” lunar cu pensia alimentară.

Câți lei primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea
Surse din anturajul celor doi susțin că luptătorul Cristi Mitrea plătește lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentară.

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi, arată Playtech.

Andreea Mantea face parte de mulți ani din familia Kanal D, iar potrivit Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună. Totodată, pentru emisiunea ”Se strigă darul”, aceasta ar fi încasat încă 5000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta ”Puterea Dragostei”, pentru a pleca cu mașina la nunți.

Cu toate că a avut mereu un program încărcat nu s-a putut plânge de banii pe care îi încasa în cont.

Vedeta Kanal D ar fi încasat anumite sume și în urma unor postări de pe rețelele de socializare.

Ce a spus Andreea Mantea despre relația cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea.

Câte clase are, de fapt, Andreea Mantea
Cu toate ca este extrem de apreciata, sunt putini cei care stiu ce studii are Andreea Mantea.

Andreea Mantea este din București și a termina liceul ”Sfântul Pantelimon”, nota la examenul maturității find de 7.40. Vedeta Kanal D a întâmpinat mici dificultăți la una dintre probele de la bacalaureat: la limba română, proba orală, aceasta a luat 5.50, iar la scris a reușit să ia 8.30; la educație fizică a avut nota 9.60; la limba engleză a luat 8. De asemenea, la vremea respectivă, Andreea Mantea a ales să susțină bacalaureatul la sociologie, luând 5.70, dar și la geografie, obținând nota 7.85. După liceu, Andreea Mantea a făcut Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Andreea Mantea a vorbit despre primul job pe care l-a avut în urmă cu mulți ani. Pe timpul când se afla în primul an de liceu, vedeta Kanal D se angajase ca picoliță într-un local. Apoi, aceasta a renunțat la a mai lucra în local și s-a îndreptat spre cariera de model.