Andra şi-a luat copiii şi a plecat de acasă. A fost filmată chiar de Măruţă. „Nu credea că pot să fac aşa ceva”

Andra şi-a luat copiii și bagajele şi a plecat de acasă. Cântăreața a fost filmată chiar de soțul ei, Cătălin Măruţă, în momentul despărțirii de el, în preajma sărbătorilor de iarnă, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Artista a spus că a uimit-o pe una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cântăreața în vârstă de 35 de ani și prezentatorul în vârstă de 43 de ani s-au căsătorit în 2008, după ce el i-a cerut mâna în Veneția, într-o gondolă. În prezent, au doi copii, David, în vârstă de 10 ani, și Eva, în vârstă de șase ani.

În ciuda faptului că se afișează întotdeauna fericiți împreună, Andra a recunoscut în urmă cu ceva timp că lucrurile nu sunt chiar așa cum și-ar dori ea să fie în căsnicia ei. În podcastul soțului ei, „Acasă la Măruță”, când a fost invitată Delia, cântăreața a spus că programul prezentatorului i-a încurcat puțin viața, împiedicându-i întreaga familie să se bucure de mai multe călătorii. În plus, o supără tendința lui de a petrece prea mult timp pe telefonul mobil.

„Faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă.

Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra.

Motivul pentru care Andra a plecat de acasă împreună cu cei doi copii
Cel mai probabil tot din cauza programului încărcat al soțului ei, Andra a fost nevoită să plece singură cu cei doi copii ai ei la Turda, la familia ei, cu câteva zile înainte de Crăciun. Cătălin Măruță a rămas în București, deoarece trebuie să fie prezent la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. Eva a fost uimită de mama ei.

„De fiecare dată luam primul avion după concerte ca să ajung la ei (la copiii ei, n.r.). Îmi spunea Eva: Nu pot să cred că tu făceai asta! (în contextul în care trezitul dimineața i se pare dificil, n.r.)”, a spus Andra într-un story de pe Instagram ce a fost filmat de Cătălin Măruță.

La aeroport, Andra Măruță și copiii ei i-au spus prezentatorului că îl iubesc, iar mezina i-a zis și că deja îi este dor de el și că îi vine să plângă din cauza despărțirii. Ulterior, cântăreața a publicat și imagini în care apare alături de părinții ei.