Anda Adam, implicata intr-un scandal in vacanta. Cu ce semne a rămas vedeta

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

Nu îi place să iasă prea tare în evidență și să le dea celorlalți subiecte de discuții, dar se pare că de data aceasta a reușit să atragă atenția. A fost implicată într-un mare scandal, la care a intervenit și poliția.

Anda Adam, scandal în excursie

Anda Adam a plecat de Crăciun la munte, alături de fiica sa și de logodnicul ei, cu care are o relație extrem de frumoasă. Sperau că vor avea o vacanță pe cinste și se vor bucura din plin de zăpadă, dar se pare că planurile lor au fost date peste cap complet de o situație neprevăzută.

Anda a fost implicată într-un mare scandal, chiar în Ajun, la care au intervenit și autoritățile. Conform primelor informații, artista noastră s-a luat la ceartă cu o altă femeie aflată în același hotel, din grupul său de prieteni, iar lucrurile au degenerat, ajungându-se chiar și la vio.lență.

Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă între copiii celor două familii, după care scandalul a ajuns să se desfășoare între adulți. Cele două femei s-ar fi certat serios și artista chiar s-ar fi ales și cu câteva semne pe față.

Ce spune poliția despre incident

Poliția a fost chemată de urgență la fața locului pentru a calma spiritele, care s-au încins și mai tare după ce au intervenit și rudele femeii cu care Anda avea probleme.

Oamenii legii au confirmat cele întâmplate, explicând că scandalul s-a desfășurat în incinta hotelului la care Anda Adam era cazată. Nu au oferit prea multe detalii și nici Anda Adam nu a făcut declarații până acum despre cele întâmplate, deși le-a promis fanilor că vine cu clarificări în acest sens.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în interiorul unei societăți în regim hotelier situată pe raza Stațiunii Poiana Brașov din județul Brașov are loc un conflict spontan între două persoane de se.x feminin”, a transmis Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lo.viri și alte vio.lențe, însă Anda Adam a decis să nu depună o plângere.