Luis Lazarus a rupt tacerea despre Elodia dupa atatia ani. Dezvaluirea surpriza despre cazul care a tinut tara cu sufletul la gura

Luis Lazarus are un mesaj inedit despre dosarul Elodia. Acesta a dezvaluit ce ar face daca ar vedea-o in aceste zile pe avocata. Intr-un interviu acordat in urma cu trei ani la Antena 3, acesta a fost intrebat cum ar reactiona daca Elodia ar aparea vie in fata lui. In acea emisiune, Lazarus a fost prezent alaturi de avocata lui Cristian Cioaca, Maria Vasii.

Luis Lazarus sustine ca Elodia nu va aparea niciodata

Lazarus a declarat ca daca Elodia va aparea vreodata vie el se va retrage din presa. Evident, din 2017 incoace, de cand a facut declaratia, Elodia nu a aparut. De altfel, jurnalistul de la fostul post OTV a sustinut dintotdeauna ca Cioaca este cri.minalul Elodiei, chiar daca nu a aparut niciodata cada.vrul. In absenta acestuia, dar in urma unor probe ADN, a fost condamnat pentru uci.dere din culpa.

In emisiunea respectiva Lazarus a ironizat-o pe Maria Vasii despre care a spus ca daca ar aparea Elodia ea cu siguranta nu se va retrage din avocatura. Cazul Elodia a fost unul dintre cele mai mediatizate din Romania si asta datorita atentiei de care s-a bucurat in special la OTV, in emisiunile lui Dan Diaconescu.

Cristian Cioaca a mers la politie la data de 6 septembrie 2007 sa declare disparitia sotiei sale, Elodia, o avocata care pana atunci era necunoscuta chiar si in Brasov. La 10 zile dupa sesizarea lui Cioaca, procurorii au inceput urmarirea penala fata de acesta considerandu-l principalul suspect pentru disparitia femeii.

Din cauza lipsei probei principale, timp de mai multi ani de zile Cioaca a fost liber. S-au efectuat cautari in Rasnov, Paraul Rece, Predeal, lacul Vidraru, Dragoslavele, Rucar, Fundata si Podul Dambovitei. Abia dupa 6 ani de zile, in luna iulie 2013, Cristian Cioaca a fost condamnat la 21 de ani de inchi.soare cu exe.cutare.