Câți copii are, de fapt, Dani Mocanu

Vă vine să credeți sau nu, dar se pare că urmează duelul taților, asta deoarece Dani Mocanu și Cristi Borcea ”se b.at” care dintre ei face copii mai mulți. Câți moștenitori are, de fapt, cunoscutul manelist.

Dani Mocanu e unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi, iar tot timpul viața sa a fost mult dezbătută, fiind destul de controversată. Artistul a apărut la brațul multor doamne și domnișoare, care mai de care mai focoase, iar unele dintre ele au reușit să-l facă și tată pe cunoscutul artist.

Știm cu toții de Cristi Borcea că poate fi considerat bărbatul din showbiz cu cei mai mulți copii, 9 la număr, însă nici Dani Mocanu nu e departe. Se pare că cei doi ”se b.at” care fac copii mai mulți, însă Dani Mocanu nu a reușit momentan să-l egaleze.

Mulți au vrut să afle despre viața lui Dani Mocanu amănunte, iar în urmă cu ceva timp el a vorbit deschid despre familie, copii, și femeile din viața sa.

Manelistul a mărturisit, cât se poate de deschis, că nu mai știe chiar foarte bine câți copii are, însă din ce bănuiește se pare că ar fi 5 la număr, doi băieți și trei fete.

„Trei fete și cred că…doi băieți!”, a fost raspunsul pe care Dani Mocanu l-a dat pe pagina de socializare.

Ce fel de femei îi plac lui Dani Mocanu
Dacă despre copii se știe că ar fi 5, femeile care au trecut prin patul lui Dani Mocanu au fost multe la număr.

Într-un interviu recent, manelistul a vorbit și de tipul de domnișoare pe care le preferă. El a vorbit dezinvolt despre pasiunea sa pentru femeile ”mai puțin cuminți”, dar care îl atrag foarte mult.

”Îmi plac c…..e, îmi plac c…..e mult de tot, maxim, eu iubesc c…..e. Îmi place o c…ă din aia frumoasă, știi ce zic, bandită, să știe să te…”, a afirmat Dani Mocanu în cadrul emisiunii online.