Daria Radionova, declarații tranșante după ce Alex Bodi a înșelat-o

Daria Radionova e foc și pară după ce a aflat că Alex Bodi a înșelat-o cu Ema Uta. Rusoaica nu mai vrea să se mai împace niciodată cu afaceristul și a făcut declarații tranșante la Xtra Night Show.

Lucrurile păreau a sta foarte bine între Daria Radionova și Alex Bodi, însă asta până zilele trecute, căci Alex Bodi a plecat în vacanță, dar nu singur, ci însoțit de Ema Uta. Cei doi au decis să-și mai dea o șansă în iubire, însă ce s-a întâmplat cu rusoaica?

Iată că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a renunțat la dragostea pentru Daria Radionova pe care o numea ”soție” și s-a întors la Ema Uta, după câteva luni de la despărțire. Rusoaica face declarații tranșante la Xtra Night Show și spune că a crezut că se va schimba, dar fără succes.

”M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spsu de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca, dacă nu…nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva.

Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimb. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce?”, a spus Daria Radionova la Antena Stars.

Mai mult de atât, Daria Radionova susține că nu îl mai iubește pe Alex Bodi și nu mai vrea să mai fie niciodată asociată cu el. Rusoaica mărturisește s-a săturat de tot ceea ce ține de afacerist și că de această dată lucrurile sunt destul de clare.

Ea nu mai vrea să se mai împace niciodată cu Alex Bodi și consideră că de acum totul s-a terminat între ei și nu mai există nicio șansă la a mai fi împreună.

”Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asocitată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a mai spus ea la Xtra Night Show.