Legătura incredibilă între cele două tragedii

Doua mari cazuri au zguduit opinia publica in ultimele zile, iar oamenii incep sa isi puna intrebari cu privire la siguranta lor.

Cazul Raisei, fetita de numai 11 ani spul.berata pe trecerea de pietoni de catre Constantin Popescu, un politist de 27 de ani, a socat opinia publica, mai ales ca a fost vorba de un om al legii care nu a respectat limita de viteza si a intrat in plin in cele doua fetite care traversau strada regulamentar.

Politistul este cercetat in stare de libertate in urmatoarele 60 de zile, iar in ciuda faptului ca permisul auto, i-a fost suspendat, el are inca dreptul sa circule cu o dovada data in urma unei legi date pe timp de pan.demie.

O alta scena ma.cabra s-a desfasurat in urma cu putin timp cand o politista in varsta de 25 de ani a decis sa isi puna capat zilelor impuscan.du-se in cap in baia unei gari. Se pare ca tanara a fost coplesita de problemele pe care le avea in casnicie desi se casatorise in urma cu numai cateva luni, iar pozele afisate pe Facebook cu sotul ei, de meserie tot politist aratau cat de fericiti sunt.

Insa, intre cele doua cazuri care au zgud.uit Romania in ultimele zile exista si o legatura.

Adela Loredana a fost studenta la Facultatea de Litere din Craiova, iar Constantin Popescu a fost angajat in Politie din sursa externa in 2017. Ambii politisti nu aveau studii de specialitate si au fost angajati pe baza diplomei de Bacalaureat. Constantin Popescu si Loredana au sustinut doar un test de cunostinte privind legislatia specifica domeniului.

Pe rețelele sociale, Adela părea că duce o viață foarte frumoasă alături de soțul său.

Însă, miercuri, 19 ianuarie, tânăra a decis să își ia viața și s-a îm.pușcat în cap cu o ar.mă din dotare. Adela Loredana a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit, în septembrie 2021, cu Cristinel Sorin Spînu.

Potrivit primelor informații emise de către oamenii legii din Mehedinți, Adela și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea cu partenerul ei de viață. Însă, în imaginile pe care le-a publicat tânăra pe Facebook, cei doi par mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată.