Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au prezentat la primul termen din procesul de divorț. Motivul incredibil!

Astăzi ar fi trebuit ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se întâlnească la tribunal în primul termen al procesului de divorț, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Impresara a anunțat care a fost motivul pentru care a lipsit. Nici Laurențiu Reghecampf nu a mai ajuns la Judecătoria Buftea.

Cel mai scump divorț din showbiz-ul românesc ar fi trebuit să înceapă chiar astăzi, la Judecătoria Buftea, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar termenul a fost amânat. În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a anunțat pe pagina sa de Instagram de ce nu a mai ajuns la tribunal, acolo unde trebuia să se întâlnească cu Laurențiu Reghecampf.

Vedeta a mărturisit că era pregătită deja să plece spre Judecătorie, moment în care a aflat că avocații care o apără în acest proces de divorț au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Din acest motiv primul termen al divorțului s-a amânat la o dată care va fi anunțată ulterior.

Anamaria Prodan a precizat că dacă nu va mai merge la proces, ea tot va pleca de acasă, asta deoarece diseară are o petrecere, iar acum se aranajează și se pregătește de party.

”Eram pregătită să plec la Buftea, dar avocații au avut COVID, așadar am decis să mă fac frumoasă pentru că diseară avem petrecere. Vă pup”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

De ce nu a venit Laurențiu Reghecampf la Tribunal
Pe de altă parte, nici Laurențiu Reghecampf nu a ajuns la Tribunalul din Buftea, acolo unde era așteptat de toată lumea. Potrivit surselor, el a anunțat că e mult prea ocupat și trebuie să muncească și nu se poate prezenta la primul termen din procesul de divorț.

Așadar, rămâne de văzut acum cum vor evolua lucrurile, dacă vor avea mai mult noroc data viitoare, însă din ce se pare procesul de divorț va fi unul lung și anevoios și deja a început cu stângul în ceea ce privește separarea oficială a celor doi soți.