Puțină lume știe despre acest job. Cu ce se ocupă în prezent soția europarlamentarului Rareș Bogdan

Rares Bogdan este foarte mandru de sotia sa si o promoveaza ori de cate ori are ocazia. Si are si motive, pentru ca Florina este o femeie foarte frumoasa. Pentru a se mentine mereu in forma, aceasta a facut dintotdeauna mult sport.

Putini sunt cei care stiu insa cu ce s-a ocupat aceasta inainte de a-si cunoaste sotul celebru si ce job neasteptat are acum.

Florina Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, dar a renuntat la acest domeniu pentru a-si urma partenerul de viata de la Cluj la Bucuresti. Cand s-au cunoscut, ea era avocat stagiar. Acum aceasta detine un centru de fitness, de care se ocupa foarte bine. Celebrul ei sot o sutine in tot ceea ce face, asa ca a dorit sa-i promoveze si noul sau proiect printr-o postare pe facebook.

„Sunt Florina Bogdan, impatimita a miscarii, de cand ma stiu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat sa obtin multiple certificari in Indoor Cycling, Gun-EX, TRX si Animal Flow. Dintre toate, insa, cycling-ul a fost si va ramane sportul meu de suflet. Pe 10 februarie, te astept in Face Club Bucharest, alaturi de un prieten drag, DJ Sasha Lopez, la o SUPER clasa de cycling”, este mesajul sotiei lui Rares Bogdan.