Ce a spus Ionela Prodan despre divortul fiicei sale de Reghe

Elena Merisoreanu a facut o dezvaluire cutremuratoare! Interpreta de muzica populara a povestit ce a rugat-o Ionela Prodan in ultimele ei zile de viata! Declaratia a fost facuta in contextul divortului dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan.

Divortul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan tine prima pagina a ziarelor din Romania! Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a dezvaluit ce i-a spus buna ei prietena Ionela Prodan in ultimele sale zile de viata.

Ea a rugat-o pe Elena Merisoreanu sa aiba grija de Anamaria Prodan, de parca ar fi prevestit divortul de Reghe.

”I-am promis Ionelei pe patul de moa.rte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit click.ro.

Carmen Harra, previziuni incredibile despre Anamaria Prodan si Reghe

Carmen Harra a interpretat despartirea momentului si este de parere ca toti, Reghe si femeile din viata lui, dar si copiii acestora, se conosc din vieti anterioare si s-au reintalnit pentru a-si rezolva karmele mostenite.

”Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii.

Anamaria are o relație karmică cu Luca, primul lui copil. Iar Luca și Laurențiu jr se știu, de asemenea, dintr-o viață anterioară, desfășurată în perioada Primului Război Mondial. Indiferent de neînțelegerile părinților, Luca și Laurențiu jr vor rămâne prieteni buni pe viață și se vor ajuta ca frații. Codul divin al lui Laurențiu jr coincide cu codul divin al Marianei, prima soție a lui Reghe. Este o încurcătură karmică, ce arată că ei se cunosc din mai multe vieți anterioare.

Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația.

În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare. Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare”, explică Carmen Harra..