O mai ții minte? Mulți au judecat-o pentru comportamentul de la Survivor și au crezut că soțul său se va despărți de ea. Ce s-a ales de Grațiela Duban acum

Cu siguranță vă mai amintiți de Grațiela Duban, care părea să aibă o idilă la Survivor cu coechipierul ei Ghiță, din cauza căreia a fost dur taxată. Și totuși, soția lui Andrei Duban a explicat despre ce a fost vorba acolo și de ce lumea a interpretat greșit ceea ce a văzut. La aproape doi ani de la participarea la celebrul reality show, Grațiela Duban revine în atenția publicului. Ea va prezenta, alături de Vladimir Drăghia, un show de educație finaciară.

Grațiela Duban, în vârstă de 34 de ani, este o cunoscută actriță de teatru și film, dar care s-a făcut remarcată și în spoturi publicitare. Ea este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Andrei Duban și au împreună un băiat, pe nume Armin. În ultima perioadă, numele Grațielei Duban este strâns legat de al postului Kanal D. Astfel, ea a participat la primul sezon al Survivor România, iar în această vară a înlocuit-o pe Andreea Mantea la emisiunea „Se strigă darul”. Iar din 7 noiembrie, Grațiela va prezenta alături de Vladimir Drăghia emisiunea „Deștepți cu banii”.

Grațiela Duban, scene scandaloase la Survivor
În urmă cu doi ani, Grațiela, soția lui Andrei Duban, a participat la reality show-ul Survivor România, reușind să devină o persoană destul de controversată. În toată perioadă cât a stat acolo, ea a lăsat impresia că are o relație mai mult decât apropiată cu unul din coechipieri. Astfel, telespectatorii au putut vedea adesea apropieri nefirești, dar chiar și îmbrățișări ori săruturi între Grațiela Duban și Ghiță.

În tot acest timp, presa mondenă din țară specula că între Grațiela Duban și Ghiță s-ar fi înfiripat o idilă pe parcursul participării la Survivor. Cu toate acestea, la revenirea în țară, soția lui Andrei Duban a explicat cum au stat lucrurile de fapt. Mai mult, ea a dovedit că este o familistă convinsă și i-a rămas credincioasă soțului ei.

Grațiela prezintă o nouă emisiune la Kanal D
Postul TV aduce în atenția telespectatorilor un show inedit care-și propune să le ofere românilor sfaturi și idei utile de educație financiară. Emisiunea se va numi „Deștepți cu banii” și va fi prezentată de către soția lui Andrei Duban și Vladimir Drăghia. Premiera emisiunii va fi duminică, 7 noiembrie, de la ora 15.00, iar Grațiela și Vladimir îi așteaptă pe telespectatori cu un interesant quiz show.

Această emisiune este plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil. Așadar, telespectatorii ar trebui să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii. Totodată, show-ul va fi de tip concurs, cu două echipe formate din câte doi membri. În marea finală vor ajunge două echipe care se vor lupta pentru marele premiu de 25.000 de lei. În altă ordine de idei, Grațiela Duban este atrasă de acest format, spre deosebire de Survivor, unde nu a avut un parcurs prea lung.