Mesajul lui Dan Negru după ce Revelionul de pe Antena 1 a pierdut “competiţia”

Dan Negru este un etalon al petrecerilor de final de an, iar Antena 1 a difuzat și de acest Revelion o nouă ediție, chiar în anul în care Pro TV a revenit cu un spectacol special pentru trecerea anilor. După o seară plină, cu petrecere și voie bună, postul câștigător a fost cel din Pache Protopopescu. În acest context, mesajul lui Dan Negru pentru Pro TV a venit cu multă uimire, vedeta de la Antena 1 oferind o replică admirabilă, deși a pierdut la capitolul audiență.

Mesajul lui Dan Negru pentru Pro TV. Revelionul de la Antena 1 a pierdut în fața postului rival
Prezentatorul de la Antena 1, Dan Negru, a oferit un nou spectacol de zile mari, în seara de Revelion. În același timp, o serie de alte posturi TV au oferit un program special pentru noaptea dintre ani. Totuși, la finalul acesteia, când s-a tras linie, Pro TV a ieșit postul învingător la capitolul audiențe. Pentru că a pierdut în fața rivalului său, Dan Negru a ales să transmită mesajul său pentru Pro TV, chiar în prima zi a noului an.

Vedeta Antenei 1 a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a povestit cum a decurs prima lui zi din an. Dan Negru a recunoscut înfrângerea, cu cel de-al 22-lea Revelion petrecut la TV. Cu fair-play, prezentatorul a apreciat evoluția rivalilor și a menționat că toți au contribuit la tradiția românească de a petrece trecerea dintre ani. Totodată, gazda Revelionului de la Antena 1 a precizat și momentul în care Gheorghe Zamfir a fost prezent în emisiune a bătut recordul de audiență.

„Am fost mulți din nou aseară! Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună! Cu fair-play mă înclin în fața colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, TVR și toți ceilalți care fac ca Revelionul să fie o tradiție românească frumoasă. Pentru că n-am apucat să-i scriu pe mesaje, îi spun aici lui Gheorghe Zamfir că momentul lui aniversar de azi-noapte a avut recordul de telespectatori!”, a fost mesajul prezentatorului Dan Negru.

Lecția de viață oferită prezentatorului de către un paznic
Dan Negru a povestit apoi o situație emoționantă, despre paznicul unei parcări, nea Mihai, care i-a oferit prezentatorului o lecție de viață.

Dar prima lecție din an mi-a dat-o Nea Mihai, paznicul unei parcări din Iași. Vesel și fericit cum tot mai rar întâlnesc oameni în lumea mea… Și-a petrecut Revelionul într-o gheretă păzind mașinile din parcare. A fost primul străin pe care l-am întâlnit azi dimineață, în noul an. În timp ce făceam fotografia, un domn bine îmbrăcat se îndrepta încruntat și apăsat spre un Porsche. Amândoi călătoresc. Și nea Mihai și omul cu Porsche. Pentru nea Mihai fericirea e o călătorie, nu o destinație. Nea Mihai, pionul. Cel cu Porsche, regele. La sfârșitul jocului, și pionul și regele ajung în aceeași cutie. Să vă bucurați de “joc”!, a continuat prezentatorul pe Facebook.

Pro TV a urcat în topul preferințelor telespectatorilor în noaptea dintre ani
Cel de-al 22-lea Revelion prezentat de Dan Negru a fost detronat din topuri de Protevelionul postului rival. După ani buni în care a ales să prezinte filme și nu a optat pentru o emisiune specială, postul Pro TV a decis să organizeze un program festiv. Astfel, pentru prima oară după mulți ani, programul oferit de Pro TV a depășit Antena 1 în audiențe.

Spectacolul cu vedetele postului şi cu invitaţi, prezentat de Pavel Bartoş şi de Raluka, a reușit să îl bată pe Dan Negru. La nivel național, peste două milioane de români au urmărit programul special, de Revelion. Potrivit Pagina de media, în același timp, 1,9 milioane de telespectatori optau pentru ediția specială a Antenei 1.