E oficial! Prima veste buna dupa mult timp! Anuntul asteptat de milioane de romani!

O nouă veste bună pentru români! E oficial! Valoarea tichetelor de masă a crescut semnificativ! De ce sumă în plus se vor bucura oamenii de acum, mai ales pentru că decizia a fost deja aprobată. Anunțul a fost făcut de liderii coaliției de guvernare.

Valoarea tichetelor de masă a crescut semnificativ! Pachetul sprijin pentru România a fost aprobat. Iată ce măsuri sunt cuprinse, mai ales pentru economia țării noastre. Această decizie presupune o sumă de 17, 3 miliarde de lei, dintre care 9 miliarde de lei din fonduri europene, iar 8,3 miliarde de la bugetul de stat.

Pachetul de sprijin pentru România prevede 300 de milioane de euro pentru a compensa oarecum creșeterea prețurilor din țara noastră. Valoarea tichetelor de masă crește cu 50%! Dacă până de acum oamenii se bucurau de 20,17 lei, suma acestora va fi de 30 de lei.

Pacienții și pensionarii instituționalizați vor primi 22 lei pe zi, în comparație cu 11 lei pe de care se bucurau în trecut. Și alocația lunară de plasament crește de la 630 de lei la 900 de lei lunar. Copiii care au dizabilități primesc 1.350 de lei în fiecare lună.

O veste bună și pentru tineri. Programele Family Start se lansează, cu un credit de până la 75.000 de lei, garantat de stat. Student Invest prevede o rată de 50.000 de lei. Sumele pe care copiii le primeau până acum pentru haine și rechizite cresc cu 58,5%.

S-a luat decizia de a se asigura suma de 200 de lei în plus pentru salariații cu un venit minim. Elevii care primesc burse sociale primesc de acum 30 de lei în fiecare lună. Chiar dacă oamenii nu mai dispun de o amânare a actelor cu 12 luni, aceștia se bucură de alte beneficii.