E oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat. Avem dovada clara!

După numeroase zvonuri legate de divorț, acum este oficial. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partenerul său de viață, au ajuns la separare. Bărbatul i-a deschis un proces încă soției sale prin care cere program de vizită să-și poată vedea cele două fete.

Numeroase zvonuri au fost legate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, iar acum acest lucru este oficial. Pe portalul instanțelor de judecată a fost publicat faptul că Alexandru Ciucu i-a deschis un proces cântăreței în ceea ce privește custodia copiilor. Se pare că aceștia nu s-au înțeles în privința a felului în care își vor împărți copiii după separare.

Până acum, cei doi nu au vrut să vorbească despre aceste zvonuri, deși în ultimii ani s-a tot scris în presă că sunt la un pas de divorț. De fiecare dată când au fost contactați de reporterii Spynews.ro, aceștia nu au vrut să declare nimic și tot timpul și-au dat pasa unul altuia, dar nu au confirmat că într-adevăr nu se mai înțeleg și că ajung la despărțire.

Acum totul e evident și dovada divorțul e clară, după ce procesul a apărut pe portalul instanțelor de judecată. Bineînțeles, de aici reiese faptul că divorțul nu e deloc unul simplu, ci destul de complicat.

Nu au reușit să divorțeze amiabil
Încă soțul Alinei Sorescu a cerut o ordonanță președențială pentru că își dorește un program de vizită pentru cele două fete pe care le au împreună. Se pare că el consideră că nu poate să-și vadă cele două minore, așa cum și-ar dori.

Dacă ar fi divorțat amiabil, cei doi ar fi mers împreună la notar, însă nu au reușit să se înțeleagă în privința termenilor despărțirii, la mijloc fiind vorba despre copiii lor sau poate chiar averea pe care o au de împărțit. Din acest motiv, aceștia au ales varianta de a merge la tribunal, iar procesul nu pare să se încheie prea curând.