Cum se prepară corect salata de boeuf. Multe gospodine fac această greșeală:

Toată lumea iubește salata de boeuf de sărbători și este un preparat pe care mulți vor să îl găsească pe masă de Crăciun și de Revelion. Însă există un mic secret pentru a ieși ca la carte.

Nelipsită de pe masa festivă, salata de boeuf este vedeta aperitivelor, iar gospodinele se întrec în prepararea ei. Fiecare bucătar are un secret atunci când prepară această salată, însă există un ingredient care nu trebuie pus niciodată, deoarece strică gustul ei.
Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca și 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Pentru un gust excepțional, este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Așa că data viitoare respectă acești pași simpli pentru a obține cea mai bună salată de boeuf pe care ai mâncat-o.