Bianca Drăgușanu, din nou în cabinetul medicului estetician. Ce schimbări își face vedeta: „Așa cum v-am obișnuit…”

Bianca Drăgușanu face ce face și atrage privirile tuturor! Ei bine, nu, de data aceasta nu este vorba despre vreun scandal sau relația cu Gabi Bădălău, ci chiar despre o nouă vizită în cabinetul medicului estetician. Diva sexy a mers să își facă o nouă intervenție, tot la nivelul feței, cum le-a avut și pe ultimele. Iată ce schimbare a făcut acum!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu împărtășește tot ceea ce face cu fanii din mediul online și toți cei care o urmăresc, fiind una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care este extrem de activă pe conturile de socializare, astfel că nici când mai dă câte o vizită la vreo clinică estetică nu ezită să vină cu diferite momente în fața tuturor.

Da! Frumoasa blondină a mers astăzi în cabinetul medicului ei estetician, asta pentru a-și mai face câteva retușuri la nivelul feței, asta fiindcă toate intervențiile pe care le are necesită o îngrijire aparte și de specialitate.

Așa cum probabil v-ați și imaginat, este vorba tot despre buze, însă nu doar atât. Nu doar că și-a reinjectat buzele din nou, ci Bianca Drăgușanu a ales să își mai injecteze și puțin botox în frunte, asta pentru a nu avea riduri, mai ales că se pregătește să plece în vacanță alături de fiica ei.

„Ca să fie treaba exact cum mi-am propus eu, astăzi am mers iar la medicul estetician. Doamna doctor mi-a promis că imi face buzele și baby botox că nu vreau să stau încruntată în perioada următoare. Să începem botoxul și completarea buzelor. Mă ajută și filtrul, dar în afară de filtru, mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase, voluminoase, tot. (…) Sunt un pacient mulțumit, dar parțial demachiat.(…)”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram, direct din cabinetul medicului estetician.

Bianca Drăgușnau s-a planificat la o altă intervenție încă de pe acum
Asta nu este tot însă! Frumoasa vedetă nu doar că și-a injectat din nou buzele și a mai adăugat botox la nivelul feței pentru a estompa ridurile dar pentru a preveni apariția lor, ci s-a și programat pentru o nouă intervenție.

Da! Nici bine nu a terminat procedurile de azi și Bianca Drăgușanu și-a rugat doctorul estetician să-i facă o programare peste două săptămâni pentru o intervenție la nivelul ochilor, pe care a mai făcut-o în trecut, fiind vorba despre „Cat Eyes”.

„Mai vin din nou, vin din nou până în Septembrie pentru un cat eyes. Ne vedem în 2 săptămâni ca să facem o nouă procedură.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.