Cu cine a fost surprins Adrian Alexandrov în oraș. A atras toate privirile

Adrian Alexandrov nu are parte de o perioadă foarte fericită, deoarece Elena Udrea, mama fiicei sale, se află după gratii, iar acum întreaga responsabilitate a îngrijirii fetiței lor dar și explicarea situaței prin care trece Elena Udrea se află pe umerii bărbatului.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare și, după ce a stat o perioadă în arestul autorităților bulgare, în prezent aceasta a fost adusă în România, la Penitenciarul de Femei Târgșor, acolo unde își va ispăși pedeapsa, iar de atunci afaceristul face tot ce poate pentru a o face fericită pe fetița lui și a Elenei Udrea.

Cu cine a fost surprins Adrian Alexandrov la un restaurant
De când a fost închisă Elena Udrea, Adrian Alexandrov trebuie să se ocupe de toate lucrurile, inclusiv de îngrijirea fetiței lor. Afaceristul a fost surprins la un restaurant din București, însă nu era singur, ci era însoțit de fetița lui și de câțiva prieteni.

Adrian Alexandrov este un tată extrem de atent și de grijului, deoarece cât au stat la restaurant, afaceristul nu a scăpat-o nicio secundă din ochi pe Eva. După ce au plecat de la restaurant, Adrian și fiica lui au plecat spre mașină, dar bărbatul a ținut-o de mână pe fetiță pe tot parcursul drumului, până au ajuns la mașină.

După ce au ajuns la autoturism, iubitul Elenei Udrea a ajutat-o pe micuță să se așeze în scaunul de mașină și nu au plecat la drum până când bărbatul nu i-a dat un pupic micuței.

Fiica blondinei știe că mama sa este plecată în străinătate
Reprezentanta Elenei Udrea a spus că fetița ei nu știe că mama sa este la închisoare, deoarece este greu de explicat, mai ales că Eva are o vârstă destul de fragedă.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă ei este greu să explici „Mama este în Italia la muncă”, invocă ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi, juriştii, de ce e în penitenciar.” , a spus avocata Elenei Udrea.