Europa este vizată! Anunțul momentului vine de la OMS

OMS susține că urmează o explozie a cazurilor de CO.VID-19 în următoarea perioadă. În ultimele șase săptămâni cazurile de coronav.irus s-au triplat, iar numărul îmbolnăvirilor s-a dublat.

Organizația Mondială a Sănătății face un anunț îngrijorător pentru populația din Europa. Urmează o toamnă dificilă, cu o creștere a cazurilor de CO.VID-19.

OMS, anunț îngrijorător pentru Europa
”Cov.id-19 rămâne o boală rea care poate fi mortală”, avertizează directorul OMS Euroopa, Hans Kluge. El însuși a fost infectat cu coronavi.rus, iar simptomele nu au fost deloc ușoare.

El este de părere că acest val este mai periculos, în contextul apariției variantei omicron, considerată mai contagioasă.

Hans Kluge trage un semnal de alarmă, declarând că aproape 3.000 de persoane mor săptămânal în Europa din cauza co.vid-19.

Pe lângă o ”scădere a supravegherii virusului” SA.RS-Co.V-2, o astfel de creştere prevestreşte ”o toamnă şi o iarnă dificile” în regiunea Eurpa a OMS, avertizează Hanss Kluge.

”Aşteptarea toamnei pentru a acţiona va fi prea târziu”, subliniază el.

Hans Kluge face un apel la populație și îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze, dar și să respecte în continuare măsurile împotriva cov.id-19.