Viața secretă, dar opulentă a Ramonei Gabor, în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile

Surorile Gabor au lăsat în urmă orașul natal, Bacău, reușind să cucerească cele mai exclusiviste locuri de pe glob. În timp ce Monica e regină în vila de 3,4 milioane de dolari a lui Mr. Pink, din Malibu, Ramona Gabor mănâncă lux pe pâine în Dubai. Viața mezinei Gabor este de o opulență orbitoare și o poți vedea în pozele și filmulețele de pe Instagram. Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: imagini grăitoare!

Ramona Gabor (33 de ani) este discretă cu viața ei sentimentală, dar generoasă cu imaginile în care își etalează traiul scăldat în lux, din Dubai. În cele mai recente filmulețe publicate pe Instagram, sora Monicăi Gabor are apariții de milioane de euro. Avion privat, limuzine cu șofer la scară, genți Hermes de toate culorile (o geantă costă între 7.000 și 50.000 de euro), mașină Ferrari, vacanțe exotice, cazări în hoteluri exclusiviste și haine care au prețuri cu cel puțin 3 zerouri, în euro. Accesoriile Cartier, pe care Ramona le afișează în poze, fac parte din colecția „Panther” a celebrei case de bijuterii. Numai un inel din aur, cu 285 de diamante încrustate, costă 40.000 de euro.

Rochii Louis Vuitton, genți Chanel și Hermes, ochelari de soare Prada și Fendi, papuci de plajă Hermes, de 500 de euro, fac parte din colecțiile vestimentare ale Ramonei. Stabilită de 10 ani la Dubai, sora Monicăi a dat lovitura cu afacerea cu parfumuri, care se pare că se vând ca pâinea caldă. În luna aprilie, parfumul de lux, lansat în urmă cu doi ani de Ramona, a intrat oficial și în Dubai Mall, așa că produsul este acum mult mai vizibil, iar afacerea Ramonei, mult mai prosperă.

Nu atât de bine i-a mers însă în plan amoros. În 2018, într-un interviu pentru Ok! România, Ramona povestea cât de greu îi este să aibă o relație. „Ultima relaţie în Dubai a fost acum trei ani (n.r. 2015 adică). Aveam mentalităţi diferite, el arab, eu obişnuită cu stilul de viaţă european. Totul e în regulă acolo până încep ei să te iubească foarte mult. Atunci intervine o posesivitate ieşită din comun”, povestea Ramona, pentru sursa citată. Pe de altă parte, Ramona a promis discreție în privința iubiților și se pare că se ține de cuvânt. „O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără ca oamenii să îți judece relația”, scria Ramona Gabor pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)