Ultima cifră a anului tău de naștere poate spune foarte multe despre personalitatea ta

Anul nașterii noastre are o mare importanță în viețile noastre, însă un rol și mai mare îl joacă ultima cifră din anul nostru de naștere.

Fiecare cifră are drept corespondent un element: aer, foc, pământ sau apă. Aceste elemente pot spune multe lucruri despre noi ca persoane.

Află care este elementul tău și vezi ce spune despre tine. Mai jos vei găsi o listă de numere și va trebui să-l alegi pe cel cu care se termină anul tău de naștere.

De exemplu, dacă ești născut în anul 1987, numărul tău este 7, iar elementul este focul.

Elementul numărul 1 – METAL (0-1)

Persoanele care sunt născute sub elementul metalului au mare putere de caracter și sunt persoane care pot răsturna munții din loc cu voința lor.

Totodată, sunt persoane rezervate și au un suflet bun. Îi ajută mereu pe cei aflați la nevoie. Acești oameni caută mereu să fie iubiți și mai ales stabilitate.

Știu cu exactitate ce-și doresc de la viață și vor face tot ce pot pentru a-și atinge scopurile. Tind spre mai mult mereu și visează să aibă mulți bani.

Elementul numărul 2 – APĂ (2-3)

Persoanele născute sub elementul apei sunt persoane sufletiste și săritoare. Au o imaginație bogată care îi ajută să avanseze cu ușurință în carieră și au idei dintre cele mai strălucite.

Instinctul lor nu îi înșală niciodată și sunt extrem de raționali.

Elementul numărul 3 – LEMN (4-5)
Persoanele născute sub acest element sunt persoane care au mare încredere în ele. Sunt cunoscute pentru originalitate, pentru dorința lor de a se remarca și pentru nevoia de a experimenta lucruri noi și de a explora cât mai mult.

Aceste persoane nu sunt niciodată egoiste.

Elementul numărul 4 – FOC (6-7)

Persoanele născute sub acest element sunt persoane cărora le place aventura și visează adesea să meargă într-o călătorie în jurul lumii. Au tendința să grăbească lucrurile în orice domeniu.

Elementul cu numărul 5 – PĂMÂNT (8-9)

Persoanele care fac parte din acest element de pământ sunt demne de încredere și destul de sensibile. Iau în serios cele mai mici lucruri și uneori și cele mai nevinovate glume.

Acești oameni iubesc disciplina și ordinea și întotdeauna trăiesc după un plan bine pus la punct.