Bianca Drăgușanu, ironie supremă la Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că-i plac bărbații.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, însă știm cu toții că vedeta nu lasă ca lucrurile să treacă așa ușor. Iată că aceasta a făcut o ironie supremă la adresa fostului ei iubit, chiar pe pagina de Instagram. Are legătură cu afirmația făcută de Claudia Pătrășcanu cu privire la faptul că lui Gabi Bădălău i-ar plăcea și bărbații.

Ne amintim cu toții de afirmația pe care chiar Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău, o făcea în urmă cu doar câteva luni. Atunci cântăreața scotea la iveală detalii incredibile despre tatăl copiilor ei.

Vedeta nu a putut să se mai abțină, după scandalul uriaș cu afaceristul, astfel că a declarat că lui Gabi Bădălău i-ar plăcea și bărbații și că avut relații nu doar cu femei. Acum, proaspăt despărțită de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu pare să-i arunce săgeți celui cu care s-a iubit.

În această dimineață, Bianca Drăgușanu a distribuit pe pagina sa de Instagram un clip video amuzant în care se prezintă o discuție între o femeie și un bărbat. Aceasta își prinde partenerul în parc de mână cu un alt bărbat și îi cere explicații pentru gestul său.

Bianca Drăgușanu se pare că s-a amuzat și ea teribil în urma clipului video dacă a ajuns să-l prezinte și fanilor săi de pe Instagram. Evident, e un atac direct la Gabi Bădălău, ca urmare a declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu, cea cu care se întâlnește prin tribunal aproape în fiecare lună, în procesul de divorț.

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea
Gabi Bădălău susține că despărțirea de Bianca Drăgușanu s-a produs din cauza nepotrivirii de caracater, însă vedeta a ținut să spună care e adevăratul motiv al separarii. Chiar dacă el a anunțat abia acum că nu mai sunt împreună, relația celor doi nu mai există de trei săptămâni, după cum ne-a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Ea precizează că totul ”s-a stricat” din momentul în care l-a prins pe afacerist cu domnișoare în apartamentul său, după petrecerea de burlaci organizată de Florin Salam. Din acel moment vedeta a decis să pună punct relației cu el, dar iată că abia seara trecută el a precizat că relația lor s-a încheiat.