Elena Udrea nu își vede fiica în închisoare. Din ce motiv nu primește vizite de la copilul ei: „Nici nu o pot aduce aici…”

Cu toții știm că Elena Udrea își săvârștește, în cele din urmă, cei șase ani de închisoare în România, după ce a fost extrădată din Bulgaria. Fostul ministru trece prin clipe grele în penitenciarul din țara noastră, mai ales pentru că nu își poate vedea copilui. Ce a mărturisit Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a fost vizitată în închisoare de soțul ei, Adrian Alexandrov. Fostul ministru nu își poate vedea copilul în penitenciar. Cum se simte blondina în spatele gratiilor, mai ales pentru că nu a fost închisă în Bulgaria, așa cum își dorea.

Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a mărturisit, pentru Antena 3, că nu o poate aduce pe fiica lui să-și vadă mama în închisoare. Acesta a ținut să precizeze că pentru un copil este traumatizant să-și vadă părintele într-o situație de felul acesta, dar mai ales pentru că singura modalitate de a discuta cu fostul ministru este printr-un geam.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mărturisit Adrian Alexandrov, potrivit news.ro

Cum se simte fostul ministru
Elena Udrea trece prin clipe grele pentru că nu își poate vedea copilul. Cu toate astea, fostul ministru are încredere că se va face recurs la condamnarea ei, pentru că ar fi fost una „abuzivă”.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a mai spus iubitul Elenei Udrea.

Fostul ministru rezistă în spatele gratiilor, dar trăiește cu dorul în suflet, mai ales pentru că familia este departe de ea, iar ea stă de una singură.