Ce bea Anca Țurcașiu ca să rămână veșnic tânără: ”Costă, dar sănătatea e mai importantă”

La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat. Cum reușeste vedeta să se mențină în formă?

Anca Țurcașiu a renunțat la carne cu mulți ani în urmă, iar recent a anunțat că are un alt secret care o ajută să se mențină în formă. Cum reușește actrița să se mențină tânără?

Anca Țurcașiu, secretul tinereții fără bătrânețe
Recent, în cadrul unui interviu, celebra actriță a dezvăluit cum reușește să se mențină tânără, deși are 52 de ani. Anca Țurcașiu a declarat pentru Click! că s-a dezis de apa din comerț.

Actrița consumă de ceva timp apă alcalină. Spune că este scumpă, dar folosește pentru sănătatea ei: ”Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte.

Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat Anca Turcașiu, pentru sursa citată.

De asemenea, vedeta a renunțat să mai consume carne cu mulți ani în urmă și spune că nu este sănătoasă.

”E un stil de viață,, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi.

Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani. Din când în când, actrița mai consumă pește. „N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a anunțat Anca Țurcașiu în urmă cu ceva vreme într-o emisiune TV.