Ce trist! De câte ori va avea voie Elena Udrea să-și vadă fiica de 3 ani

Elena Udrea va fi încarcerată în regim de maximă siguranță după ce a fost condamnată definitiv, primind o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Fosta „blondă de la Cotroceni” a părăsit țara joi dimineața, înainte de pronunțarea pedepsei, fiind reținută în Bulgaria. Avocata Elenei Udrea a spus și ce alte restricții va avea aceasta dar și cum își va putea vedea fetița, Eva Maria.

Elena Udrea a plecat joi din țară, prin vama Giurgiu, ea părăsind România în jurul orei 11.00, înainte de a afla oficial soluția Instanței Supreme. După condamnare, poliția s-a deplasat acasă la fostul ministru al Turismului, însă aceasta nu a fost găsită la casa din Corbeanca. Aceasta a fost dată în urmărire generală, fiind prinsă în cele din urmă în Bulgaria.

Fosta blondă de la Cotrroceni a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, recursul în anulare formulat de avocatul acesteia fiind respins. După ce a plecat din țară, autoritățile s-au mobilizat și Elena Udrea a fost reținută la granița Bulgariei cu Grecia.

Elena Udrea, încarcerată în regim de maximă siguranță
Potrivit avocatului Raluca Pană, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării. Sursele spun că odată cu încarcerarea ei în penitenciar, Elena Udrea va avea multe restricții. Cea mai greu de suportat va fi cea legată de fetița ei, Eva Maria, pe care o va putea vedea doar o dată pe săptămână. Prin regimul de maximă siguranță, Elena Udrea se va supune unor restricții clare ca de exemplu posibilitatea de a lucra doar în interiorul penitenciarului la bibliotecă sau bucătărie.

„Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți”, a declarat avocatul Raluca Pană.

Dacă va da dovadă de comportament exemplar, fostul ministru nu va suferi la capitolul „vizite” pe perioada încarcerării. Aceasta va putea să-și vadă fetița pe care o are alături de Adrian Alexandrov, dar nu mai mult de o dată pe săptămână

„Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normale. Iar cum Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, are deja trei ani împliniți, va avea voie să își viziteze mama”, a precizat Raluca Pană.

Totodată, Elena Udrea va avea în primul an de detenție mai multe restricții. Aceasta va avea dreptul doar de câteva ore la aer, iar celula va fi închisă permanent, conform avocatei sale.

Cine este bărbatul cu care a fugit Elena Udrea din România
După cum aminteam, cu câteva ore înainte de sentința judecătorilor, Elena Udrea a părăsit țara alături de un bărbat pe nume Alexandru Vasile. Cei doi au ieșit din România într-o limuzină de lux, prin vama Giurgiu, îndreptându-se spre Grecia. Bărbatul care a însoțit-o pe Elena Udrea se numește Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani, și era șoferul ei personal.

Fostul ministru al Turismului a avut asupra ei telefonul mobil, fapt care a ușurat misiunea polițiștilor în a o depista. Și aceasta deoarece atunci când se emite un mandat, autoritățile au permisiunea de la localiza telefonul persoanei urmărite. În cursul zilei de ieri, mașina în care se afla alături de Alexandru Vasile a fost oprită la Kulata. Potrivit procedurilor oficiale, în cel mult 72 de ore, Elena Udrea va fi adusă în țară pentru a fi încarcerată.